K
WALITEIT

Schildersbedrijf MachielGatso, een persoonlijke benadering in schilderwerk.

Al het schilderwerk wordt op ambachtelijke wijze en door vakkundige mensen uitgevoerd. MachielGatso maakt gebruik van de beste producten en gereedschappen zo wordt op ieder project de hoogste kwaliteit bereikt.

 

FLEXIBILITEIT

Zorgen voor praktische oplossingen. Dat is de specialiteit van Schildersbedrijf MachielGatso bij de meeste uiteenlopende schilderwerken. Want modern schilderwerk vereist een flexibele aanpak. Bij MachielGatso vindt u die. Met materialen die optimaal zijn afgestemd op de omgeving.

 

ADVIES

U krijgt een professioneel advies hoe schilderwerk het beste kan worden aangepakt en met welke materialen. Daarbij wordt vanzelfsprekend gekeken naar de totale staat van het object, zodat eventuele bouwkundige gebreken gelijktijdig worden gesignaleerd.

 

PLANMATIG ONDERHOUD

Het overgrote deel van de huizen in ons land is op traditionele wijze gebouwd.

Uit onderzoek blijkt dat het onderhoud van buitenschilderwerk aan woningen en gebouwen naar schatting 35 tot 50% van het totale onderhoudbudget vergt.

Onderhoud is het meest effectief en efficiënt als het planmatig wordt uitgevoerd.

 KLEUR EN SMAAK

Kleurkeuze van buiten of binnenschilderwerk is moeilijker dan u denkt. Soms heeft u wel een idee, maar om dan de juiste kleuren te bepalen, is vaak lastiger dan u in het begin dacht.

 

KLEURADVIES HOUDT REKENING MET:

 

*      aanwezige materialen

*      grootte van de ruimte

*      functie van de ruimte

*      licht inval

*      karakter van het object

*      wensen van uzelfKozijnen vervangen is een dure aangelegenheid

REPAIR CARE SYSTEEMSPECIALIST:Schildersbedrijf MachielGatso is een gecertificeerd houtrot herstelbedrijf.
Wij zijn specialist in preventief en curatief onderhoud van geveltimmerwerk en werken met het product van Repair Care International. Met de hier voor speciaal ontwikkelde epoxy producten is het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zonodig te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan achterwege blijven. Naast positieve gevolgen voor het onderhoudbudget is ook het milieu hierbij gebaat.

* 
Repair Care systeem is kosten besparend